Події

Під час пожеж у будинках один житель Житомирського району отримав опіки голови, інший – отруївся чадним газом

23 October 2024, 10:36

Упродовж доби на пожежах травмувалося дві людини.

Про це 23 жовтня повідомляє ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«23 жовтня о 00:34 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку у с. Омелівка Хорошівської територіальної громади Житомирського району. На місці виклику бійці ДСНС встановили, що вогнем охоплено повністю будинок. Існувала загроза перекидання полум'я на господарчу будівлю, розташовану поруч. Під час пожежі 46-річний власник отримав опіки голови та руки. Зважаючи на його стан, вогнеборці викликали медиків. Його госпіталізовано до місцевої лікарні. Зусиллями фахівців ДСНС о 01:05 пожежу локалізовано, о 03:45 — ліквідовано. Вогнем знищено оселю», - йдеться в повідомленні.

Цієї ж доби о 04:23 по лінії «101» надійшов ще один виклик про пожежу в житловому будинку в с. Долинівка Брусилівської громади Житомирського району. Там ще до прибуття фахівців ДСНС сусіди допомогли вибратися з будинку 60-річному господарю. Медики госпіталізували його до Брусилівської лікарні з попереднім діагнозом-отруєння чадним газом.

Через пізній виклик до Служби порятунку, по прибуттю бійців ДСНС, вогнем вже був повністю охоплений будинок, покрівля впала всередину. Зусиллями рятувальників о 05:05 пожежу локалізували, а о 07:35 ліквідували. Вогнем знищено покрівлю, перекриття будинку та домашні речі. Наразі обставини надзвичайних подій встановлюються фахівцями.

Нагадаємо, 23 жовтня у Житомирі рятувальники ліквідували пожежу у господарчій будівлі.

Як повідомляв Житомир.info, 19 жовтня 2024 року у селі Калинівка Звягельського району під час гасіння пожежі в житловому будинку вогнеборці виявили тіло жінки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС будинок Житомирський район рятувальник опіки чадний газ  
Матеріали по темі