Місто

До Житомира на щиті повернувся 45-річний військовослужбовець, який загинув у листопаді минулого року

23 October 2024, 12:21

До Житомира на щиті повернувся 45-річний військовослужбовець Валерій Симашкін, який загинув 11 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання.

Про це 23 жовтня повідомляє пресслужба Житомирської міської ради.

На щиті повернувся Герой...

Симашкін Валерій Володимирович (10.08.1978 — 8.11.2023)

Народився в сім'ї кадрового військового у Львові. Коли Валерію було 5 років, сім'я переїхала до Житомира. Навчався у ЗОШ №26. Опісля вступив до Житомирського фахового коледжу культури та мистецтв ім. І. Огієнка за спеціальністю «Режисер». На ІІ курсі навчання був призваний на строкову військову службу.

Повернувшись до цивільного життя, працював на приватних підприємствах нашого міста.

Мав хист до малювання, хореографії, вміло грав на гітарі. Захоплювався природою та найбільше любив туристичні подорожі разом зі своєю родиною.

З першого дня повномасштабного вторгнення рф добровільно став на захист України від російських агресорів.

Воїн героїчно загинув 08.11.2023 під час виконання бойового завдання із захисту Батьківщини. Лише через 11 місяців Герой на щиті повернувся до рідного міста…

Світла пам'ять і вічна слава Герою...

Нагадаємо, 21 жовтня на щиті до Житомира повернувся військовослужбовець Валентин Калита, який добровільно став до лав ЗСУ у квітні 2022 року і загинув 18 жовтня 2024 року.

Як повідомляв Житомир.info, 16 жовтня у Житомирі попрощалися з 38-річною бойовою медикинею об'єднаної штурмової бригади Національної поліції України «Лють» Тетяною Хуторною, яка загинула 12 жовтня під час виконання бойового завдання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: на щиті прощання загиблий Симашкін поховання військовий військовослужбовець 
Матеріали по темі