Події

У селі біля Житомира під час суперечки через борг 35-річний чоловік отримав кілька ударів ножем

23 October 2024, 17:14

Суперечка через борг завершилася реанімацією: поліцейські затримали причетного до травмування житомирянина.

Про це 23 жовтня повідомляє Житомирське районне управління поліції.

«Повідомлення про ушпиталення 35–річного чоловіка з множинними проникаючими пораненнями тіла надійшло до поліції пізно ввечері 22 жовтня. Тієї ж ночі правоохоронці відділення поліції №1 затримали причетного до травмування. За вчинене йому загрожує тривале ув’язнення», - йдеться в повідомленні.

Свідки події розповіли, що тілесні ушкодження чоловік отримав у будинку родичів дружини у селі Іванівка Березівської громади.

На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №1 Житомирського райуправління. Правоохоронці встановили всі обставини діяння та вилучили наявні речові докази.

Під час першочергових слідчих дій правоохоронці з’ясували що того вечора потерпілий приїхав до села Іванівки в справах. Він відвідав родичів дружини, щоб урегулювати питання з приводу давнього боргу. Дуже швидко розмова з 41-річним господарем помешкання переросла в суперечку. У ході конфлікту старший з опонентів схопився за ножа та кілька разів травмував ним молодшого.

Експерти кваліфікували отримані потерпілим тілесні ушкодження як тяжкі та такі, що несуть небезпеку для життя.

Відтак слідчі відділу поліції №1 Житомирського райуправління затримали 41-річного фігуранта у процесуальному порядку. Нині вирішується питання про оголошення йому підозри в учиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

Згідно з чинним законодавством таке діяння тягне за собою покарання від 5 до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, вночі 19 жовтня під час застілля між ровесниками виник конфлікт, 21-річний юнак поранив ножем свого товариша. Травмований прийшов додому, де родичі йому викликали «швидку».

Як повідомляв Житомир.info, 13 жовтня у с. Бехи під час застілля 35-річний місцевий житель пригадав минулі образи та зарізав 55-річного товариша. Правоохоронці затримали підозрюваного.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ніж борг тяжкі тілксні конфлікт травмований поліція поліцейський Іванівка затримання 
Матеріали по темі