Місто

​Рекрут до ЗСУ у Житомирі: на які посади найбільше потрібні люди

24 October 2024, 18:13

Гранатометники, медики, водії, кухарі – у війську потрібні люди різних професій. У Житомирі продовжується кампанія з рекрутингу до Збройних сил України.

24 жовтня представники 100-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ ЗСУ розповіли, які вакансії пропонують.

«У структурі 100-ї ОМБр є механізовані мотопіхотні та стрілецькі батальйони. Це означає, що нам потрібні стрільці, гранатометники та водії-механіки. У структурі нашої бригади є й танковий батальйон. Зрозуміло, якщо людина танкіст, то в нас є можливість включити його в танковий екіпаж і він може у нас служити. Є підрозділи забезпечення, або підрозділи логістики – це водії, кухарі, такелажники. Вони можуть знайти себе на цих посадах. Також є ремонтно-відновлювальний батальйон, там займаються ремонтом техніки, туди потрібні автослюсарі, механіки, автоелектрики, ті люди, які можуть поремонтувати машину. Можна так само, як на СТО, крутити гайки, але крутити їх в ім'я нашої перемоги», – розповідає пресофіцер 100-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ ЗСУ Сергій Хомінський.

У Житомирському центрі рекрутингу розповіли, на які посади найбільше потрібні люди.

«Я представниця 148-ї окремої артилерійської бригади. В рекрутинговому центрі ми чекаємо на людей, які хотіли б служити в нашій бригаді. Це можуть бути водії, медики. У нас є дуже багато різних посад – це можуть бути оператори, номери обслуги, кухарі, помічники кухарів і різні інші напрямки», – каже представниця 148-ї окремої артилерійської бригади ДШВ ЗСУ Наталія Рудницька.

«Я представник 115-ї бригади Сил територіальної оборони. Зараз наші хлопці виконують завдання на Запорізькому напрямку. В нашій бригаді потрібні будь-які спеціалісти, які хочуть захищати нашу країну. Найбільше потрібні оператори БпЛА, для цього проводяться навчання», – говорить представник 115-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ Олександр Савчук.

Отримати детальну інформацію можна в Житомирському центрі рекрутингу за адресою: майдан ім. С.П.Корольова, 5.

Нагадаємо, станом на 5 серпня 2024 року до Житомирського центру рекрутингу звернулося 650 людей, з них майже 200 взяли направлення до військових частин.

Як повідомляв Житомир.info, 18 червня 2024 року в Житомирі відкрився центр рекрутингу до Збройних сил України. Від першого дня роботи по 15 липня 2024 року до рекрутингового центру надійшло 295 звернень, видано було 88 відношень, на мобілізованих чекала базова загальновійськова підготовка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: рекрут уентр рекрутингу ЗСУ військо  
Матеріали по темі