Інтерв'ю

Помічниця Віктора Муженка розповіла про свою роботу у Житомирській області та співпрацю Генштабу і волонтерів

11 September 2015, 19:09

 Леся Морозова – помічник депутата Житомирської облради Віктора Муженка, який зараз обіймає посаду начальника Генерального штабу України. Вона дала ексклюзивне інтерв’ю Житомир.info.

Леся Морозова розповіла про задачі, які зараз виконує, про забезпечення новоствореного навчального центру ВДВ, а також про те, настільки тісною є співпраця Генерального штабу та волонтерського руху в Україні.

- Ви є помічником Віктора Муженка, який зараз є начальником Генерального штабу. Які задачі ви виконуєте і з якою сферою пов’язана ваша робота?

- Почнемо з того, що я є помічником депутата обласної ради, тобто йде послідовна депутатська робота Віктора Миколайовича Муженка, тобто він має опікуватись своїми виборцями, а його виборці – це Новоград-Волинський, там де 30-та бригада. Там також знаходиться і дитячий будинок-інтернат де дітки маленькі – ми ними опікуємось. Ми декількома школами опікуємось і також беремо активну участь в громадському житті Новограда-Волинського. Але не зважаючи на те, що він від Новограда-Волинського балотувався, він допомагає практично всій Україні. Я наразі працюю в Житомирській області, тут сфера моєї діяльності, саме в Житомирській області. На сьогоднішній день це військові частини, це учасники АТО, це діти-інваліди, це люди, котрі потребують допомоги.

- Але у зв’язку з тим, що Муженко очолює Генштаб, робота тісно пов’язана з військовослужбовцями. Розкажіть будь ласка про співпрацю Генерального штабу з волонтерами?

- Ну, в першу чергу скажу вам, що волонтерська робота – це дуже і дуже потужна сила. І коли почалась АТО саме завдяки волонтерській роботі ми залишились на позиціях, ми маємо на сьогоднішній день таку армію. І Віктор Миколайович – він дуже цінує волонтерів. От кажуть: «Віктор Миколайович щось забув». Ні, він нічого не забуває. У цієї людини, я завжди кажу, не голова, а комп’ютер. І якщо він почув якусь інформацію, він дійде до суті цієї інформації, і якщо там щось не так, то він обов’язково це виправить. Але обов’язково у правовому полі, щоб це не було поза законом, бо він дуже принципова людина. На сьогоднішній день ми дуже тісно співпрацюємо з волонтерами.

Повністю інтерв’ю дивіться у відеосюжеті

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі