Культура

7 грудня у Житомирі відбудеться прем’єра фільму «Кіборги»

6 December 2017, 18:27

7 грудня, у рамках відзначення Дня Збройних Сил України, о 15:00 год. та 17:50 год. у кінотеатрі імені І.Франка відбудеться прем'єра фільму «Кіборги».

Про це повідомляє сайт міської ради, зазначаєчи, що фільм буде демонструватися по 20 грудня 2017 року.

«Фільм про легендарних захисників Донецького аеропорту зняв режисер Ахтем Сеітаблаєв. Для зйомок боїв використали справжню військову техніку, яку надало Міністерство оборони. Вони вистояли. Не витримав бетон. Три роки тому світ вразила безстрашність і героїзм, з яким українські військові захищали Донецький аеропорт. Бойовики першими назвали їх "кіборгами". А згодом захисників летовища так називав весь світ», - йдеться у повідомленні.

Творці фільму ламають стереотип про українців як про багатостраждальний народ. «Кіборги» – незламні борці. І готові добряче дати відсіч небажаним гостям.

«Наш фільм, насамперед, не про війну, а про мир, який народжується всередині цієї війни. Тому там багато розмов, напружених діалогів. Незважаючи на те, що це військова драма, там багато надії, наш фільм життєстверджуючий. Ми намагалися зняти чесне кіно, емоційно, динамічно»,– зазначив режисер фільму «Кіборги» Ахтем Сеітаблаєв.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Кіборги фільм культура кіно ЗСУ АТО 
Матеріали по темі