Культура

Сержант 26 бердичівської бригади за власні кошти видав фотоальбом зі знімками бійців

11 December 2017, 12:35

Більше 130 знімків бійців 26 окремої артилерійської бригади (м. Бердичів Житомирської області) потрапили до авторського фотоальбому працівника прес-служби 26 бригади Олега Калашнікова.

Про це у фейсбук 10 грудня повідомила прес-служба 26 бердичівської бригади.

«З друку вийшов авторський фотоальбом працівника прес-служби 26 Абр Олега Калашнікова «Гарт «Богів війни», 26 артилерійська бригада». У виданні на 24 сторінках плюс обкладинка представлено 131 фотографію. У фотоальбомі розповідається про невеликий проміжок часу із життєдіяльності бригади — двомісячний період змагань двох батарей — САУ "2С19 "Мста-С" та причіпна 2А36 "Гіацинт-Б", — по Оперативному Командуванню "Північ", Сухопутних військ ЗСУ та Збройних Сил України», - повідомила прес-служба.

Хлопці виявилися найкращими — у нелегкій боротьбі завоювали почесне звання «Краща батарея Збройних Сил України 2017 року», - повідомила прес-служба у своєму фейсбук.

Як розповів у коментарі Житомир.info автор фотоальбому, молодший сержант Олег Калашніков, його праця вийшла друком минулого тижня тиражем у 5 примірників.

«Я віддрукував альбом власним коштом, кожен примірник з доставкою обійшовся мені у 190 грн. Один залишиться в музеї нашої бригади, ще один попросило командування сухопутних військ. Я презентував фотоальбом у 26 бригаді, вже є бажаючі придбати його, так що друкуватиму ще», - розповів Олег Калашніков.

Фотозйомка велася під час змагань батарей восени 2017 року.

«Спочатку визначалися кращі батареї в дивізіоні, потім краща батарея в бригаді, потім ці батареї змагалися на кращу оперативного командування «Північ», потім визначали кращу батарею Сухопутних військ України. Заключний етап – змагання на кращу батарею Збройних Сил України. В цьому році вийшло, що дві наших батареї, які брали участь, отримали місця у своїх номінаціях – самохідна артерилерійська установка і причепна артилерія. Всього було 4 номінації», - розповів Олег Калашніков.

Як повідомляв Житомир.info, влітку 2017 року в житомирському Домі української культури відкрилась фотовиставка про учасників АТО «Якби не війна».

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЗСУ військові герої АТО портрети книга 26 бригада 
Матеріали по темі