Культура

Житомирян знову запрошують поселфитися у краєзнавчому музеї, викласти фото у Facebook та отримати подарунок

9 January 2018, 14:44

Житомирський обласний краєзнавчий музей вже вдруге долучається до міжнародного флешмобу – селфі у музеї. 18 січня відзначається Міжнародний день музейного селфі, започаткованого у 2014 році Європейським колективом музейних працівників Culture Themes.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної ради 9 січня з посиланням на директора музею Романа Насонова.

«Наш заклад не залишається осторонь міжнародних акцій, і вже другий рік поспіль долучається до світового музейного тренду. Цей флешмоб покликаний привернути увагу до музеїв, їхніх колекцій, зокрема, обласного краєзнавчого музею, а також розширити коло відвідувачів. Для молоді музейне селфі – це насамперед розвага, коли можна проявити креативність, а для музею – це додаткова можливість продемонструвати музейні експонати, привернути до них увагу через соціальні мережі», - розповів директор закладу Роман Насонов.

Житомирянам пропонують зробити селфі на фоні будь-якого експонату, опублікувати фото у Facebook, додавши хештег #MuseumSelfie, а також хештег того музею, де було зроблено селфі – #kraeznavchiymuseum.

Цьогоріч за найбільш креативного селфі у Житомирському краєзнавчому музеї можна буде отримати подарунок. Результати конкурсу будуть оголошені 23 січня.

У музеї також зазначають, що ціна вхідного квитка не змінюватиметься, а до флешмобу долучаються всі відділи музею, у тому числі і Новоград-Волинський літературно-меморіальний музей Лесі Українки.

Як повідомляв Житомир.info, 18 січня 2017 року краєзнавчий музей підтримав міжнародний флешмоб-селфі. У той день селфитися в музей ходив і голова Житомирської обласної ради Володимир Ширма.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: музей селфі в музеї краєзнавчий музей Насонов 
Матеріали по темі