Культура

На благодійному вечері колядок у Житомирі зібрали більше 60 тис. грн для оздоровлення дітей військових, які загинули в зоні АТО

10 January 2018, 09:39

9 січня у Житомирському драмтеатрі відбувся сьомий благодійний вечір колядок, на якому зібрали більше 60 тис. грн для оздоровлення дітей військовослужбовців, які загинули в зоні АТО.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала житомирянка Ярослава Гапонова.

«У Житомирі відбувся сьомий благодійний вечір колядок, на якому зібрали більше 60 тисяч гривень для оздоровлення дітей військовослужбовців, які загинули в зоні АТО, дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування. Атмосферу справжнього різдвяного свята подарували ведучі заходу Ірина Шинкарук та Віктор Мельниченко. Глядачі вечора колядок мали змогу насолодитися творчістю Юрія Градовського, Артема Кондратюка, виступом хорової капели «Орея», Анастасії Залуцької та іншими талановитими колективами та виконавцями. Незмінний девіз заходу – рядки Володимира Шинкарука: «Аніж лаяти темряву — краще запалити одну маленьку свічку», - написала Ярослава Гапонова.

Як повідомляв Житомир.info, у 2017 році кращі церковні та світські колективи, а також найвідоміші солісти Житомирської області долучилися до свята колядок.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: АТО колядка Орея Шинкарук Градовський  
Матеріали по темі