Культура

У Житомирі назвали кращі в області дитячі театральні колективи

19 March 2018, 10:36

Переможців та учасників ІІ обласного фестивалю-конкурсу театрального мистецтва «Зірочки Мельпомени» відзначили у Житомирі.

Про це 18 березня повідомила прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

«Нагородження театральних колективів відбулось нещодавно на базі Житомирського академічного обласного театру ляльок. За інформацією управління освіти і науки ОДА, театральні колективи з міст, районів та об’єднаних громад змагались у трьох номінаціях – «Ляльковий театр», «Оригінальний театр», «Класичний театр», - інформує ОДА.

Журі визначали переможців із 28 заявлених виступів, в яких діти продемонстрували акторські здібності та показали високий рівень театрального мистецтва.

Переможці конкурсу в номінаціях:

«Ляльковий театр» – зразковий театральний колектив «Барвінок» Малинського міського центру дитячої та юнацької творчості;

«Оригінальний театр» – інтерактивний театр Центру позашкільної освіти м. Коростень;

«Класичний театр» – театральний гурток «Трамвайчик» центру позашкільної освіти імені О. Разумкова (м. Бердичів).

Також учасники були нагороджені дипломами.

Як повідомляв Житомир.info, народний аматорський ансамбль пісні і танцю «Зорецвіт» міського палацу культури ім. Шабельника з міста Бердичів Житомирської області став абсолютним переможцем V Всеукраїнського фестивалю-конкурсу хорового співу та інструментальної музики «Галицькі Самоцвіти», який 9-10 березня 2018 року пройшов у Львові.

Житомир.info

Фото прес-служби Житомирської ОДА:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фестиваль конкурс театр  
Матеріали по темі