Культура

У Житомирі виступить «Folknery» - співоче подружжя, яке мандрує світом на велосипедах з маленьким сином

5 April 2018, 16:03

17-18 квітня в Житомир на два дні приїжджає мандрівний етно-космічний гурт «Folknery», учасниками якого є подружжя Ярина Квітка та Володимир Муляр.

Про це 4 квітня Житомир.info повідомила організатор зустрічей та концертів гурту Ірина Денисова.

17 квітня у Центрі розвитку місцевого самоврядування на вулиці Михайлівській, 8/1 відбудеться зустріч «Еко-туризм. Веломандри світом як здійснення дитячих мрій», під час якої мандрівне подружжя розповість про свій досвід поєднання еко-подорожей та творчості. Початок о 18:30.

18 квітня в Музеї космонавтики ім. С.П. Корольова пара презентуватиме свій новий музичний проект «Вібрації», що відкриє слухачеві поєднання потужного вокалу та звуків-вібрацій різних країн, культур, міст та місць. Початок о 19:00.

«Folknery» зіграли понад 100 концертів у 17 країнах світу, де презентували українські пісні, музику, культуру.

«У рамках свого проекту «Двоколісні хроніки» пара відвідала 24 країни, подолавши понад 40 000 км на велосипедах. Найбільше досягнення – 17 місяців в дорозі велосипедами з України до Австралії. Остання веломандрівка Південно-Східною Азією через 4 країни відзначилась тим, що тривала 5 місяців та відбувалась із немовлям. На зустрічі ви дізнаєтесь, як самостійно планувати подорожі, як мандрувати з дитиною, працювати в дорозі, а також про те, чому мандри – це неймовірні історії, пригоди, знайомства та досвід, необхідний кожному», - йдеться в анонсі.

У коментарі Житомир.info Ірина Денисова розповіла, що подружжя живе у місті Стрий Львівської області та має однорічного сина Марка. Пара ще не знає, чи візьме дитину до Житомира. Це залежить від того, чи вдасться знайти в Житомирі няньку.

Сторінка події у ФБ: https://www.facebook.com/events/162587241128188/.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: концерт Folknery музика  
Матеріали по темі