Культура

У міській раді визначили трьох переможців конкурсу на кращій сценарій відеоролику «Житомире! Я люблю тебе!»

6 May 2018, 11:36

Визначено переможців конкурсу на кращий сценарій відео-робіт «Житомире! Я люблю тебе!».

Про це 5 травня на своїй сторінці у Facebook повідомила начальниця управління справах сім’ї, молоді та спорту Ірина Ковальчук.

«Впродовж місяця житомиряни могли взяти участь у щорічному конкурсі концепцій відеороликів «Житомире! Я люблю тебе!». Конкурс, організатором якого є управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради, проводиться з метою патріотичного виховання молоді, формування позитивного іміджу нашого міста та підтримки творчих ініціатив молодих житомирян. Готові відеоролики, зняті за представленими сценаріями, будуть транслюватися під час святкування Дня міста у вересні. Всього у конкурсі взяли участь 8 учасників, які змагалися за призовий фонд 75 тис. грн», - пише Ірина Ковальчук.

Кошти будуть пропорційно розподілені між трьома переможцями, якими стали: Дмитро Суботенко зі сценарієм «Народження»; Валерія Гончаренко - «Екскурсія містом цікавих людей»; Дмитро Косіщев - «З декількома невідомими».

Окрему відзнаку отримав сценарій Сергія Омельчука та Ігоря Косташа «Не зупиняйся».

Нагадаємо, заявки на конкурс приймалися до 20 квітня, загальний призовий фонд був як і в минулому році - 75 тисяч гривень

Як повідомляв Житомир.info, у 2017 в конкурсі кращих мініфільмів про місто взяли участь 11 учасників, відеоролики минулорічних переможців можна переглянути тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: конкурс відеоролик День міста Ковальчук  
Матеріали по темі