Культура

​На Михайлівській житомиряни фотографуються з «європейцями» у костюмах, а біля «Жовтня» змонтували сцену

19 May 2018, 14:34

19 травня в Житомирі другий день святкують Дні Європи. Сьогодні на вулиці Михайлівській облаштували оригінальні фотозони під назвою «Подорожуй Європою», де всі бажаючі можуть сфотографуватися з «представниками» країн ЄС, одягнутими у національний одяг та оригінальні костюми.

Також тут діє «дитяче містечко» Children city з майстер-класами, інтерактивними іграми та пізнавальними акціями. О 15 годині розпочнеться культурно-мистецький фестиваль «Житомир багатонаціональний», задля якого обмежили рух.

Біля кінотеатру «Жовтень» на Новому бульварі до півдня змонтували пересувну сцену о 19 годині стартує святкова концертна програма «Мистецтво, що єднає» за участі дитячих творчих колективів міста, учнів шкіл естетичного виховання, артистів Житомирського академічного муздрамтеатру ім. І. Кочерги та спеціального гостя свята симфонічного оркестру Prime Orchestra з Харкова.

20 травня 2018 року на Михайлівській відбудуться показові виступи зі стрітворкауту, змагання з амреслінгу, настільного тенісу та шаховий чемпіонат (з 11 до 15 години). О 15-й тут виступатимуть вуличні музиканти до Міжнародного дня вуличної музики.

Частуватися житомирян запрошують у зону фудкорту на Новий Бульвар.

Як повідомляв Житомир.info, 19 травня на Михайлівську вийшли учасники акції за легалізацію конопель.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Дні Європи концерт фестиваль  
Матеріали по темі