Культура

У Житомирській області проведуть конкурс туристичної фотографії, заявки приймають до вересня

5 June 2018, 11:58

З нагоди Дня туризму Житомирська ОДА оголосила відкритий обласний конкурс туристичної фотографії.

Про це ще 22 травня повідомив сайт управління й культури Житомирської ОДА.

«Управління культури та туризму облдержадміністрації з 29.05.2018 року оголошує Конкурс туристичної фотографії з нагоди Дня туризму та організовує проведення збору фотографій учасників. Кінцевий термін подання конкурсних робіт - 10.09.2018 року», - інформує сайт.

Засновниками та організаторами фотоконкурсу є управління культури та туризму облдержадміністрації, Житомирський обласний Центр народної творчості та Житомирський обласний туристичний інформаційний центр.

Метою конкурсу є популяризація туристичних об’єктів та історико-культурної спадщини, стимулювання творчої, пізнавальної і соціальної активності мешканців та гостей області, сприяння налагодженню творчих зв’язків і обміну досвідом між фотографами, мандрівниками та іншими учасниками конкурсу, підтримка сучасних тенденцій і технологій у фотомистецтві, ілюстрація засобами сучасного фотомистецтва краси та атрактивності туристичної Житомирщини.

Фотороботи оцінюватимуться у 4 номінаціях: «Природа» (пейзаж, заповідні території області, рослини, тварини, птахи та інше), «Музика в камені» (храми, архітектура, пам’ятники, скульптури, музеї, фонтани та інші туристичні об’єкти), «Яскрава подія» (фото з фестивалів, свят, туристичних змагань та ін.) та «З висоти пташиного польоту» (знімки з висоти, з використанням дронів та іншого обладнання).

Журі відбирає фотороботи для виставки та визначає переможців конкурсу в кожній номінації. Відібрані фотороботи з 27.09.18 року по 19.10.18 року експонуються на виставці у Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. О. Ольжича (м. Житомир, Новий Бульвар, 4).

Інші деталі про конкурс тут.

Як повідомляв Житомир.info, у 2017 році за знімок хлопчика з гірського села в Гімалаях житомирянин отримав перемогу в міжнародному фотоконкурсі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фотоконкурс фото туризм конкурс  
Матеріали по темі