Культура

​Житомирський лялькар з собачкою дивував львів’ян та гостей міста на міжнародному фестивалі

5 July 2018, 10:07

Житомирський лялькар, керівник вуличного театру «Комплімент» Сергій Соловйов привіз диплом із Міжнародного фестивалю «І люди, і ляльки -2018», який відбувся в перших числах липня у Львові.

Фото з фестивалю розміщені у фейсбук лялькаря.

«Вже вчетверте у Львові за сприяння Львівської міської ради на базі Львівського академічного театру естрадних мініатюр «І люди, і ляльки» проходить ІV Міжнародний фестиваль театрів ляльок «І люди, і ляльки — 2018». Цього року до міста Лева приїхали найкращі театральні колективи Черкас, Одеси, Івано-Франківська, Дніпра, Сум, Сєверодонецька, а також з Ірану, Польщі, Литви та Білорусі (…). Вперше у Львові просто неба свою майстерність демонстрував один з найкращих українських «маріонетників» Сергій Соловйов з вуличними шоу-виставами «Пухнасте шоу» та «Кумедне ретро», який презентував житомирський театр-студію ляльок-маріонеток «Комплімент», - йдеться в дописі, в якому відмічений житомирський лялькар.

Повідомляється також, що для показу фестивальних спектаклів було задіяно п'ять театральних майданчиків Львова. За словами організатора фестивалю, директора театру естрадних мініатюр «І люди, і ляльки» Олексія Кравчука, вистави були розраховані на аудиторію "від 5 до 105 років".

Нагадаємо, в березні 2018 року Сергій Соловйов здобув перемогу в IV Всеукраїнському фестивалі вуличного мистецтва, який проходив у Дніпрі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: лялькар Соловйов  
Матеріали по темі