Культура

Центр Житомира став знімальним майданчиком для української комедії «Подорожники»

20 August 2018, 14:34

Опівдні 20 серпня на вулиці Михайлівській у Житомирі проходили зйомки фільму «Подорожники».

Про це Житомир.info повідомили читачі і надіслали знімки.

Близько 14 години знімальна група перемістилася на Замкову гору за Будинком правосуддя.

«Подорожники» - це комедійний серіал, який для Нового каналу знімає продакшн-компанія Star Media, - інформує офіційний сайт Нового.

«За сюжетом, головна героїня Ірина – власниця готелю «Подорожник» на житомирській трасі. Вона багато працювала, щоб зробити свій бізнес перспективним. До справи долучила всіх родичів, попри їхнє небажання. Чоловік Толік став «правою рукою», мама Люба Іванівна – шеф-кухарем, а свекор Пал Петрович – завгоспом. Настав момент, і Ірина захотіла розширити бізнес та відкрити ще один готель навпроти. Але тут з’явилася вона… Сусанна – однокласниця Ірини і Толіка, його перше кохання. Поява колишньої знайомої змінює життя Ірини – це може не лише зруйнувати мрію про «Подорожник-2», а й розбити її сім’ю», - повідомляє НК.

За словами режисера серіалу «Подорожники» Христини Сиволап, головна героїня – дуже типовий образ української жінки. Вона все тягне на собі, а потім нарікає, що немає справжніх чоловіків.

«Подорожники» – це історія суперництва двох жінок не лише через бізнес. Вони змагаються за те, про кого краще скажуть чужі люди. Є таке у нашій ментальності. І не помічають важливіших речей навколо себе», - говорить режисера.

«Боса у спідниці» Ірину в «Подорожниках» зіграє Олеся Жураківська, а її серіальною суперницею Сусанною стане Ірма Вітовська – подруга та колега у реальному житті.

Прем’єру комедійного серіалу «Подорожники» планують на 2019 рік.

Нагадаємо, 4 серпня біля будівлі Житомирської обласної філармонії ім. Святослава Ріхтера знімали костюмовану драму-серіал «Кріпачка».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фільм кіно зйомка Подорожники  
Матеріали по темі