Культура

Цьогорічний Music Camp у Житомирі завершиться концертом у супроводі оркестру та виконанням пісні з місцевим співаком

28 August 2018, 12:20

У цьому році для участі у Music Camp, який вдруге проходить у Житомирі, зареєструвалися 160 дітей, які 5 днів вчитимуться співати та грати на музичних інструментах.

Про це розповіла 28 серпня в.о. начальника управління культури та туризму ОДА Тетяна Парфентієва – інформує прес-служба облдержадміністрації.

«Вже вчора розпочався Music Camp. Зареєструвалися 160 дітей, які протягом 5-ти днів вони будуть вчитися грати на музичних інструментах та співати. Вчора діти були окрилені першим днем навчання. Взагалі діти не встигають втомлюватися, так як кожні 15 хвилин в них змінюється діяльність – зі співу на гру на інструментах та навпаки», – сказала Тетяна Парфентієва.

Також вона додала, що у Music Camp беруть участь 38 дітей з інвалідністю – з ними працюють вчителі, які пройшли навчання у Києві.

Завершиться кемп урочистим концертом у супроводі симфонічного оркестру, де візьмуть участь всі діти. Сюрпризом стане виконання пісні із житомирським співаком.

Як повідомляв Житомир.info, 2 вересня 2017 року грандіозним гала-концертом в драмтеатрі завершився проект Music Camp International у Житомирі, в якому 200 дітей упродовж п’яти днів вчилися виконувати класичну мелодію та опановували хоровий спів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: музика діти Music Camp Парфентієва  
Матеріали по темі