Культура

Екс-адміністратор «Ореї» та директор з 7-річним стажем змагаються за посаду керівника житомирського палацу культури

16 October 2018, 11:16

На посаду директора комунального закладу «Палац культури» Житомирської міської ради є два претенденти: нинішній керівник закладу та тимчасово непрацюючий юрист, режисер та екс-адміністратор хорової капели «Орея».

Оголошення про конкурс опублікували на сайті управління культури Житомирської міської ради.

«Кандидати на участь в конкурсі на посаду директора КЗ «Палац культури»:
1. Кругляк Володимир Антонович;
2. Дубовенко Юрій Петрович.
19 жовтня відбудеться перше засідання конкурсної комісії, на якому відбудеться розгляд документів поданих кандидатами на відповідність кваліфікаційних вимог
», - інформує управління культури.

На сайті розміщені скан-копії документів претендентів. Так, обидва кандидати подали автобіографії, мотиваційні та рекомендаційні листи, а також проекти програми розвитку палацу культури.

У документах Володимира Кругляка йдеться, що він працює у сфері культури з 1984 року на керівних посадах, а з 2011 і по теперішній час обіймає посаду директора комунального закладу «Палац культури». Закінчив Житомирське училище культури, працював артистом Житомирського драмтеатру, завідувачем будинку культури в Андрушівці та заступником директора КП «Парк» (2007-2011 роки). У 2016 закінчив Житомирський інститут культури і мистецтв.

В «Автобіографії» Юрія Дубовенка йдеться, що він має дві вищих освіти – профільну («Режисер театралізованих вистав та масових свят, викладач фахових дисциплін») та юридичну (спеціальність «юрист»). У 2008 році працював адміністратором хорової капели «Орея», на той час одного з творчих колективів КЗ «Палац культури», у 2009 – завідувачем філією «Клубу «Соколова гора». З 2001 по 2009 роки був президентом Житомирської міської молодіжної громадської організації «Людина третього тисячоліття». На даний час тимчасово непрацюючий.

На сайті КЗ «Палац культури» Житомирської міськради зазначається, що нинішнім директором закладу є Володимир Кругляк, а заступниками - Наталія Маркеєва та Олександр Марчук:

Штат працівників закладу з 2013 року складає 65 чоловік: 44 творчих працівників та 21 техпрацівник. Декілька колективів Палацу культури отримали звання «Народний»: ансамбль танцю «Зоряниця», вокальний ансамбль «Черемшина», театр «Сучасник». Тут також працюють естрадно-духовий оркестр, вокальний дует «Забава», ВІА «Кредо», дитяча хореографічна студія «Зоряночка», ансамбль сучасного танцю «Фантазія» та інші, які проводять концерти.

Нагадамо, в Житомирі проведуть конкурс на зайняття посади головного лікаря комунальної установи "Міська дитяча стоматполіклініка", а департамент освіти Житомирської міської ради оголосив конкурс на посади директорів трьох інклюзивно-ресурсних центрів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: палац культури директор конкурс  
Матеріали по темі