Культура

З наступного року в Житомирі почне працювати радіо «Армія FM»

29 November 2018, 12:21

29 листопада Національна рада з питань телебачення і радіомовлення підбила підсумки конкурсу на три FM-частоти в Києві, Житомирі та Вінниці.

Про це повідомляє «Детектор медіа».

«Це був форматний конкурс під концепцію військово-патріотичного радіо. Єдиним претендентом у конкурсі була Центральна телерадіостудія Міністерства оборони України зі своєю радіостанцією «Армія ФМ». Нацрада одноголосно визначила її переможцем. У результаті конкурсу «Армія ФМ» отримала право мовити на частотах 94,6 МГц у Києві, 104,5 МГц у Житомирі і 99,3 МГц у Вінниці», - йдеться у повідомленні.

Представники Центральної телерадіостудії Міноборони повідомили, що радіо почне мовлення на нових частотах на початку 2019 року. За їхніми словами, щороку фінансування студії зростає, є рішення міністра оборони про введення 20 додаткових посад, планується розбудова нової студії для створення програм.

Нагадаємо, 6 вересня цього року Національна рада затвердила конкурсні умови та вирішила оголосити форматний конкурс на мовлення на військово-патріотичну тематику на вільних радіочастотах у Житомирі, Вінниці та Києві.

Як повідомляв Житомир.info, 26 липня 2018 року на засіданні Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Сергій Костинський пропонував виставити на конкурс три частоти у Києві (94,6 МГц), Житомирі (104,5 МГц) і Вінниці (99,3 Мгц) для створення військово-патріотичного радіо, але ця пропозиція не набрала необхідної кількості голосів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: радіо Нацрада радіостанція  
Матеріали по темі