Культура

​«Королева гумору»: на ICTV покажуть фільм про житомирську артистку Марину Поплавську

7 December 2018, 10:27

Увечері 7 грудня телеканал ICTV покаже ексклюзивний спецпроект про зірку «Дизель Шоу» Марину Поплавську.

Про це повідомляє сайт телеканалу.

Фільм «Королева гумору» розкриє невідомі грані популярної гумористки, про які її шанувальники навіть не здогадувалися.

«Вона смішила й надихала, спішила жити, та втекти від смерті, на жаль, не змогла. Заради кого жила і творила Марина – у спецпроекті ICTV, присвяченому пам’яті актриси, яку любили мільйони. У фільмі «Королева гумору» глядачі побачать ніде раніше не публіковане ексклюзивне відео та почують відверті зізнання про Марину Поплавську – від її близьких, друзів та колег. Їхні спогади відкриють все, що було приховано за образом життєрадісної дотепниці», - йдеться в публікації.

«Це кіно про неймовірно талановиту людину, яка прийшла до успіху, здобула любов мільйонів, але шлях до цього визнання точно не був встелений трояндами, – ділиться один із творців фільму Сергій Смальчук. – Глядач її бачив такою великою, впевненою в собі жінкою. А насправді за цим ховалась часто дуже невпевнена в собі маленька дівчинка, зі своїми комплексами, стражданнями, болем… Людина, яка, здавалося, мала чи могла мати все, а насправді шукала елементарного жіночого щастя – сім’ю, дім, наповнений дитячим сміхом, в якому б її хтось чекав… На сцені вона могла одним словом розсмішити заповнену дощенту залу, а за кулісами – нерідко плакала. Марина в кадрі і поза кадром – це далеко не завжди одна й та сама людина. І наш фільм – саме про це: про Велику Актрису, якою захоплювались і яку любили, але водночас яку по-справжньому мало хто знав».

Автори спецпроекту ставили за мету розкрити особистість зірки під зовсім іншим кутом – звичайної жінки, яка прагнула елементарного людського щастя.

«Всі знають Марину як суперяскравий типаж. Але я сподіваюсь, що фільм вийде в першу чергу про жінку із внутрішнім світлом. Яка дуже часто почувалася самотньою. І про те, як вона намагалася стати щасливою. Не задля себе. А задля того, щоб кожна жінка у глядацькій залі повірила у те, що щастя можливе – незалежно від того – скільки їй років, чи який би розмір одягу вона не носила», – розповідає продюсер проекту Інесса Соболєва.

Невідоме про найвідомішу: відверті зізнання, особисті архіви та найексклюзивніші кадри – у спецпроекті «Королева гумору». Зірка, якою її ніхто не знав: дивіться прем’єру спецпроекту про Марину Поплавську у п’ятницю, 7 грудня о 22:50 на телеканалі ICTV.


Нагадаємо, в березні 2019-го колеги Марини Поплавської з «Дизель шоу» збираються приїхати до Житомира зі спеціальним концертом.

Як повідомляв Житомир.info, загиблій у ДТП житомирській акторці Марині Поплавській 8 листопада присвоїли звання «Почесний громадянин міста Житомира» за вагомі досягнення у галузі культури, творчу діяльність та багаторічну натхненну працю. У цей же день колеги Марини Поплавської запропонували встановити у Житомирі інсталяцію, присвячену пам’яті актриси.

Педагог, КВНщиця, акторка Марина Поплавська загинула 20 жовтня дорогою зі Львова. Того ж дня на майдані Корольова, біля знаку «Я люблю Житомир», облаштували куточок пам’яті гумористки. Знайомі та колеги кажуть: вона була чудовим другом, серцем будь-якої команди. 21 жовтня з Поплавською прощалися у Києві, 22 жовтня – в рідному Житомирі. Фоторепортаж тут.

22 жовтня Шевченківський районний суд міста Києва обрав цілодобовий домашній арешт мірою запобіжного заходу водієві автобуса, який підозрюється у вчиненні смертельного ДТП.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Поплавська фільм  
Матеріали по темі