Культура

У Житомирі виставку «Квантовий стрибок Шевченка» на сітілайтах розміщувати не будуть

25 February 2019, 10:24

Виставка «Квантовий стрибок Шевченка. Житомир», ініційована обласним управлінням культури та туризму, скасовується.

Про це 25 лютого повідомив Михайло Сліпченко – член спілки «Ветерани Російсько-Української війни Житомирщини».

«Управління культури та туризму Житомирської ОДА відмінило виставку-наругу над Шевченком. Мудре та своєчасне рішення», - написав Спілченко.

Інформацію про скасування виставки, яка мала з 1 по 31 березня експонуватися на сітілайтах Житомира, підтвердила Житомир.info начальник управління культури та туризму ОДА Тетяна Парфентієва.

«Ми її переформатовуємо, виставка відтерміновується. Сьогодні активісти проти того, щоб ця виставка була, і ми маємо до них прислухатися, їхня думка також важлива. Вони вважають, що не можна знущатися над нашим національним героєм, хоча я не бачу тут знущання, думала, що буде діалог. Власне, діалог відбувся – виставки не буде», - сказала Тетяна Парфентієва.

Нагадаємо, 18 лютого начальник управління культури та туризму анонсувала представлення в Житомирі виставки «Квантовий стрибок Шевченка», яка експонувалась на станції столичного метро «Тараса Шевченка» і була пошкоджена.

Анонс виставки на сторінці управління культури та туризму ОДА:


Як повідомляв Житомир.info, в січні 2019 року у Житомирі розміщували білборди з чоловіком у труні, якими хотіли підвищити рівень користування ременями безпеки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виставка Шевченко Парфентієва  
Матеріали по темі