Культура

До міжнародного Дня солідарності молоді – «Полісся Fest» у Житомирі

17 April 2019, 14:12

У четвер, 18 квітня, в концертній залі обласного телецентру краща творча молодь братиме участь у традиційному фестивалі молодіжної творчості «ПОЛІССЯ FEST – 2019» в рамках проведення громадсько-мистецькій акції з символічною назвою «Я люблю Україну свою», присвяченої Міжнародному Дню солідарності молоді.

Цей захід, який щороку проводиться у Житомирі обласним управлінням національно-патріотичного виховання, молоді та спорту та міським управлінням у справах сім'ї, молоді та спорту, вже став улюбленим серед юнаків та дівчат – прихильників сучасної молодіжної творчості.

Виявилось, що учасників фестивалю доволі багато: у мистецькій частині звучатимуть добре знайомі та нові українські пісні у виконанні фіналістів відомих всеукраїнських телепроектів та лауреатів конкурсів патріотичної пісніАнастасії Подуст, Наталії Яблонської, Анастасії Навольнєвої, Юлії Нагорної, Анастасії Затолюк, Анастасії Єдлінської, Оксана Мельник, солістів студії "Акорд" і багатьох інших.

Вагомою частиною заходу стануть виступи численних команд сучасного танцю у найрізноманітніших танцювальних стилях: «T-Squad» , «Ladies Dance», «FreeStyle Crew», «Club Leaders», «Street Children» та інших.

А перед початком мистецької акції буде проведено молодіжну патріотичну руханку, конкурс соціальних слоганів «Бережи власне життя», патріотичну акцію «Синьо-жовта стрічка – символ єдності України».

До речі, навчальні заклади ще мають можливість замовити запрошувальні листівки для своїх студентів. Звичайно, вони безкоштовні, але їх кількість, як і кількість місць у глядацькій залі, дещо обмежена. Для колективних замовленьтелефонуйте: 063-958-87-50.

Отож, якщо ти молодий і сучасний, завітай у четвер, 18 квітня, о 17 год. до обласного телецентру на молодіжну акцію "Я люблю Україну свою-2018".

Прес-служба «Академії зірок»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі