Культура

​У Житомирській області завершують створювати давньослов’янське поселення для зйомок серіалу

14 May 2019, 11:13

На Житомирщині триває підготовка до зйомки серіалу «Слов’яни». Вже завершують монтаж декорацій слов’янського селища.

Про це 14 травня повідомила прес-служба Житомирської ОДА з посиланням на начальника управління культури та туризму облдержадміністрації Тетяну Парфентієву.

«Організатори вже завершили кастинг з відбору акторів для масових сцен. Зараз монтують декорації – на фінішній прямій створення давнього слов’янського поселення неподалік Житомира. Вже за кілька днів планується розпочати зйомки», – розповіла Тетяна Парфентієва.

За інформацією прес-служби Житомирської ОДА, зйомки історично-пригодницького серіалу «Слов’яни» будуть тривати на Житомирщині до кінця осені. Тут відзнімуть 16 серій. До масових сцен залучатимуться жителі Житомирської області, які пройшли кастинг.

Як повідомляв Житомир.info, в лютому 2019 року голова керівник культурно-мистецького центру «Поліська хата» Інна Величко розповіла про те, що поблизу села Городське Коростишівського району зніматимуть історично-пригодницький серіал «Слов’яни».

Навесні 2019 року спортсмени, які займаються скелелазінням та альпінізмом, обурювались тим, що на кілька місяців втратять головне місце для тренувань та проведення змагань через зйомки телесеріалу «Слов’яни» на території скеледрому в Денишах.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Слов'яни серіал фільм зйомка  
Матеріали по темі