Культура

У рамках міжнародного пленеру на Михайлівській у Житомирі зберуться українські та іноземні художники

5 June 2019, 17:37

10 червня до Житомира завітають учасники ІІІ Міжнародного мистецького пленеру «Кращий художник/The best artist 2019», який з 4 по 15 червня проходитиме у Вінниці.

Про це Житомир.info повідомили у ГО «Кращий художник».

«Проект має на меті формування культурного іміджу України як європейської держави, розвиток культурних відноси, стимулювання до творчості художників України та світу. У пленері беруть участь професійні художники з різних країн світу та всієї України. На сьогодні представники мистецької еліти таких країн, як США, Китай, Польща, В’єтнам, Індія, ОАЕ, Грузія, Молдова, Франція, Вірменія, Таджикистан виступають учасниками і партнерами проекту», – йдеться у повідомленні.

Прес-служба Житомирської міської ради 5 червня поінформувала, що митці ознайомляться з містом, а місцеві краєвиди відтворять на своїх полотнах.

«В цей день до Житомира завітають 32 митці з України та багатьох іноземних держав, які переглянуть виставку робіт учнів художньої школи міської ради, історичні місця нашого міста та відтворять на своїх полотнах кращі краєвиди Житомира», – пише прес-служба.

Житомирян та гостей міста запрошують долучитися до ІІІ Міжнародного мистецького пленеру «Кращий художник/The best artist» та прийти на пішохідну Михайлівську 10 червня о 10:00 год.

Як повідомляв Житомир.info, у жовтні 2018 року Житомирська область вперше приймала міжрегіональний художній пленер «Осіння палітра Полісся». Художники з області та інших міст України протягом 10 днів збиралися писати картини з краєвидами поліського краю.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: художник картина пленер  
Матеріали по темі