Культура

​У житомирській «Ракушці» відбувся концерт на підтримку військових

23 June 2019, 14:15

У суботу, 22 червня, в житомирській «Ракушці» відбувся концерт українських зірок, кошти з якого підуть на реабілітацію учасників АТО.

На сцені під гучні оплески глядачів виступали Олександр Пономарьов, Kishe, Оля Цибульська, Христина Панасюк, Олег Собчук «Скай», Ірина Шинкарук та гурт «Без обмежень». Квитки коштували від 100 до 300 гривень.

Ведуча концерту Соломія Вітвіцька на своїй фб-сторінці поділилася враженнями від заходу, зазначивши, що «такі концерти - це якась емоційна бомба і абсолютна атмосфера єднання».

«Ветеран, учасник проекту Соціальний мультимедійний проект «Переможці» Олександр Швецов вже два роки втілює свій прекрасний #busofheroes - ветерани, родини загиблих та люди з інвалідністю вперше вирушають за кордон і пізнають світ. Сашко перевірив на собі, що мандри це найкраща реабілітація і тепер влаштовує реабілітацію тим, кому це найбільше потрібно! Кращі українські музиканти підтримали ідею Сашка і приїхали до Житомира», - написала ведуча.

Вона також зазначила, що очікували приїзду Тараса Тополі та Святослава Вакарчука, але вони не змогли приїхати, хоча надали фінансову підтримку.

Житомиряни в соцмережі зазначають, що всі артисти виступали безкоштовно, а волонтери працювали не покладаючи рук.

Ініціатор концерту, колишній військовий 30-ї бригади, організатор проекту «Bus of Heroes» Олександр Швецов 22 червня повідомив Житомир.info, що іще не може назвати точну суму зібраних коштів.

«Вона буде відома в понеділок, 24 червня, після підрахунків онлайн-сервісу з продажу квитків Karabas», - сказав Олександр.

Нагадаємо, у 2018 «Bus of Heroes» із учасниками АТО на борту відправився з Житомира у поїздку країнами Європи. Своїми враженнями організатор поїздки Олександр Швецов та учасник подорожі Костянтин Султанбагомаєв ділились в ефірі програми «Діалоги» на Житомир.info. Цього року подорож стартувала 12 травня, про враження бійців тут.

Як повідомляв Житомир.info, у квітні 2019 в житомирському Домі ветерана відбувся перший концерт для АТОвців та їхніх родин, співала волонтерка Христина Панасюк.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі