Культура

На «Zhytomyr Rock’n’roll Fest» виступлять зірки Х-фактор «Руки'в Брюки»

19 July 2019, 14:27

На майдані ім. С. Корольова 17 липня стартував триденний «Zhytomyr Rock’n’roll Fest». У перші два дні для житомирян виступали «Outer Space» та «Screamin’ Meemies».

Сьогодні, 19 липня, хедлайнером фестивалю стане гурт «Руки'в Брюки», який грає в стилях американської музики 1940-1960-х рр. Виконує пісні переважно українською, англійською та російською мовами і має популярність в Україні та країнах Європи.


Гурт вважає себе тими, хто лише нагадує публіці, що 80 % усієї музики виходить з блюзу.

Вперше «Руки'в Брюки» виступили на 3-му Украбілі Вибух, у квітні 2007 року.

У 2018 році на сцені «Х-фактор»-9 гурт запалив з авторською піснею «Мальчик-Чик-Чик». Під рокабілі танцював весь зал, а судді не могли стримати емоцій!

«Цього року ми започаткували цей рокенрольний фестиваль, створивши невимушену концертну атмосферу біля кінотеатру «Жовтень». Тож ми запрошуємо усіх сьогодні о 19.00 на виступ талановитого гурту «Руки'в Брюки». Приходьте послухати живу музику під відкритим небом», – закликають організатори заходу, ГО «Житомир Разом».

Довідково: Гурт «Руки'в Брюки» був створений Олександром Ремезом, який переїхав до Києва у 2006-му році. До жовтня 2006-го Олександр грав у харківському гурті The WiseGuyz на контрабасі, але увесь час мріяв про свій бенд, де гратиме улюблену музику мовою, якою він розмовляє, аби стилістична частина рок-н-ролу при цьому не постраждала. На той час Ремез мав хист переважно до рокабілі 1950-х років зі звучанням артистів із Sun Records.

Залишивши рідне місто та гурт The WiseGuyz, разом із другом з Сімферополя, Олександр поїхав до столиці, щоб жити та заробляти музикою. Але невдовзі його друг повернувся до Криму, та почались пошуки музикантів. На щастя, В'ячеслав Краснопольський, який був не тільки контрабасистом, а й однодумцем, охоче додався до складу гурту.

Громадська організація «Житомир Разом»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі