Культура

Як російський музикант Борис Гребенщиков та легендарний гурт «Акваріум» влаштували вуличний концерт у Житомирі

4 September 2019, 17:50

У Житомирі 4 вересня, за кілька годин до анонсованого власного концерту, російський музикант Борис Гребенщиков та легендарний гурт 80-х «Акваріум» влаштували імпровізований концерт у центрі міста. Подібні спонтанні виступи на вулицях для музикантів стали традицією. На пішохідній Михайлівській вони зіграли кілька пісень і запросили всіх на вечірній концерт, де представлятимуть велику тригодинну програму «Двері трави», з якою гастролюють Україною.

Під час виступу жодних провокацій не відбулося, а після натовп накинувся на Бориса Гребенщикова, аби взяти автограф та зробити спільне селфі.


Журналісти Житомир.info, поспілкувалися зі справжніми фанатами, які не пропускають жодного концерту БГ у своєму місті та колекціонують його автографи.

«Можу сказати, що цей автограф, напевно. якийсь вже ..надцятий, точно навіть не скажу. Я не пропускаю концерти у Києві, а тим паче у Житомирі. Це вже буде третій концерт Бориса Борисовича в Житомирі. Це – щастя, людина-всесвіт. Також радує й те, що на його концертах присутня молодь, маленькі діти, тобто прищеплюється гарний музичний смак», - каже житомирянка Ольга.

«Я спеціально приїхав з Києва до Житомира, аби побувати на концерті, і також намагався відстежити у Facebook, де буде вуличний концерт. Якось інтуїтивно я зрозумів, що це буде саме тут. Прийшов на Михайлівську та почув знайомі звуки. По-перше, він мені подобається особисто, а по-друге, так більше ніхто не вміє», - ділиться Олексій.

Сам Борис Гребенщиков був небагатослівним, зазначив, що в Україні його зустрічають добре, і що після концерту у Вінниці музиканти майже не спали. На цьому спілкування із журналістами та прихильниками закінчилося.

Фоторепортаж з безкоштовного концерту на Михайлівській дивіться тут.

Як повідомляв Житомир.info, 19 травня 2017 року Борис Гребенщиков виступав у житомирському драмтеатрі з новою програмою «БГ SIMPHONIA». Перед концертом Гребенщиков разом з іншими музикантами заспівав на вулиці біля театру.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: концерт Гребенщиков Михайлівська  
Матеріали по темі