Суспільство

У «день трьох дев’яток» у Житомирі та області побралися 37 пар закоханих

20 September 2019, 11:04

У магічний «день трьох дев’яток», 19.09.2019, у Житомирській області одружилися 37 закоханих пар, 7 з них – в рамках проєкту «Шлюб за добу».

Про це 20 вересня повідомила пресслужба Головного територіального управління юстиції в Житомирській області.

«19 вересня відділи державної реєстрації актів цивільного стану Житомирщини долучилися до марафону осіннього кохання «Давай зробимо цю осінь особливою…». У день «трьох дев’яток» в області поєднали свої серця за звичайною процедурою реєстрації шлюбу 30 закоханих пар та ще 7 одружилися в рамках проєкту «Шлюб за добу». Наречені впевнені, що магічні числа гарантують новоствореній сім’ї вічне щасливе подружнє життя і кохання», - інформує сайт управління.

Нагадаємо, 18 вересня 2019 повідомлялося про 25 заздалегідь поданих заяв на одруження у «день трьох дев’яток». Де взялися ще 5, пояснили у пресслужбі управління. Це пари, які одружилися за звичайною процедурою, обтяженою різними життєвими обставинами (вагітність, хвороба, терміновий від’їзд одного з наречених), або ж планували одруження на іншу дату і перенесли на 19 вересня.

У Житомирі та Житомирському районі 19 вересня на весільний рушник стали 22 пари закоханих, — інформує у фейсбук Житомирський міськрайонний ДРАЦС управління юстиції.

«У день магічних дев'яток у Житомирському міськрайонному відділі державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Житомирській області 22 пари поєднали свої долі, 6 з яких — в рамках проєкту Міністерства юстиції України «Шлюб за добу». Щиро вітаємо молодят! Бажаємо прожити все життя не знаючи смутку, радіти життю і разом прагнути до досягнення цілей», - йдеться в дописі відділу РАЦС.

Житомирська юстиція нагадує про те, що послуга «Шлюб за добу» функціонує у п’яти містах області: Житомирі, Коростені, Радомишлі, Бердичеві та Новограді-Волинському. Охочі можуть ознайомитися з умовами реєстрації шлюбу за скорочено процедурою ТУТ.

Як повідомляв Житомир.info, у 2017 році взяти шлюб у день «щасливої сімки» у житомирському РАЦСі захотіли близько 40 пар, у тому числі й закохані з Києва. У «магічний день трьох вісімок» 08.08.2018 року в Житомирі зареєструвала шлюб 31 пара.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: шлюб одруження юстиція  
Матеріали по темі