Влада

​Експосадовець Житомирської мерії Едуард Кругляк більше не заступник міністра

1 November 2019, 09:30

Колишній заступник мера Житомира Едуард Кругляк звільнений з посади заступника Міністра розвитку громад та територій України.

Розпорядження Кабміну від 28 жовтня 2019 року «Про звільнення Кругляка з посади заступника Міністра розвитку громад та територій України» опублікувала пресслужба Уряду.

«Звільнити Кругляка Едуарда Борисовича з посади заступника Міністра розвитку громад та територій України 1 листопада 2019 року за власним бажанням», - йдеться в розпорядженні, підписаному Прем’єр-міністром України Олексієм Гончаруком.

Замміністра Кругляка призначили 6 вересня 2019 року.

Станом на 1 листопада 2019 року в Єдиному державному реєстрі декларацій немає декларації Едуарда Кругляка перед звільненням. На сайті Міністерства розвитку громад та територій України Кругляк досі заступник міністра:



Скріншот з сайту Мінгромад від 1 листопада 2019

Нагадаємо, Розпорядженням Кабінету міністрів від 10 липня 2015 року Едуард Кругляк був призначений на посаду заступника міністра в Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, яке очолював житомирянин Геннадій Зубко. Постановою Кабінету міністрів від 2 вересня 2019 року Мінрегіон був перейменований на Міністерство розвитку громад та територій України. У вересні 2019 року Уряд призначив Едуарда Кругляка заступником міністра розвитку громад і територій Олени Бабак.

Як повідомляв Житомир.info, заступником мера Житомира Кругляк був призначений у червні 2014 року, а 20 березня 2015 року він звільнився з цієї посади. 11 березня 2019 року до Дня працівника житлово-комунального господарства президент Петро Порошенко нагородив Едуарда Кругляка орденом Данила Галицького.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Кругляк Уряд заступник міністра  
Матеріали по темі