Влада

​З початку року в Житомирській області 26 родин військових купили житло за державні кошти

6 November 2019, 10:08

З початку 2019 року у Житомирській області 26 родин військових та 1 внутрішньо переміщена особа придбали власне житло за державні кошти.

Про це повідомляють на сайті Житомирської обласної державної адміністрації з посиланням на департаменті праці, соціальної та сімейної політики.

«Загалом у 2019 році Житомирська область отримала 33,6 млн грн для виплати грошової компенсації на купівлю житла для 39 родин – сім’ям загиблих в АТО/ООС, військовим з інвалідністю, учасникам бойових дій на території інших держав, внутрішньо переміщеним особам. За інформацією департаменту власне житло вже придбали 16 родин учасників АТО/ООС: по 3 родини у м. Бердичів, Лугинському та Овруцькому районах; 2 родини у м. Новоград-Волинський, по 1 родині у м. Житомир, м. Коростень, Хорошівському, Коростишівському районі та Коростенському районах. Правом на придбання житла уже скористалися 10 родин учасників бойових діях на території інших держав: 4 родини у м. Житомир, 3 родини у м. Бердичів, 2 родини у м. Новоград-Волинський, 1 родина в Овруцькому районі. Крім цього, власне житло за державні кошти придбала 1 внутрішньо переміщена особа з м. Житомира, яка захищала незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України», – йдеться у повідомленні.

Також в департаменті розповіли, що протягом 2016-2019 років можливість придбати житло за державні кошти отримали 238 родин, із яких 195 – сім’ї учасників АТО/ООС, 39 сімей воїнів-інтернаціоналістів, 2 внутрішньо переміщені особи та 2 родини учасників Революції Гідності. За минулі 3 роки держава придбала військовослужбовцям Житомирщини 174 квартири.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській ОДА на початку липня 2019 року між 39 учасниками бойових дій поділили 33,6 млн грн для придбання житла

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: житло АТО квартира  
Матеріали по темі