Влада

Голова Житомирської ОДА обрав кандидата на посаду керівника пресслужби – знову з Київської області

8 November 2019, 19:14

Голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко провів співбесіди з чотирма кандидатками і обрав переможницю конкурсу на посаду начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

Про це ввечері 8 листопада повідомила пресслужба ОДА.

«Визначити Перникозу Галину Андріївну переможцем конкурсу на зайняття посади начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Житомирської обласної державної адміністрації», – йдеться у розпорядженні «Про визначення переможця конкурсу», яке Віталій Бунечко підписав 8 листопада після проведення особистих співбесід із кандидатами на посаду.

Зазначається, що з 4 претендентами – Іриною Дембіцькою, Вікторією Мельниченко, Галиною Перникозою та Веронікою Трифоновою голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко особисто провів співбесіди.

«Всі кандидати показали себе достойно, в результаті до останнього етапу дійшли чотири кандидати — Ірина Дембіцька, Вікторія Мельниченко, Галина Перникоза та Вероніка Трифонова. Після тривалих роздумів переможцем конкурсу обрано Галину Перникозу», - написав Бунечко на своїй сторінці у Facebook.

Перникоза Галина Андріївна 23 березня 2019 року оприлюднювала щорічну декларацію держслужбовця: на той час вона працювала головним спеціалістом в Державній екологічній інспекції України. До цього вона працювала начальником відділу в Державній екологічній інспекції у місті Києві.

Перникоза проживає в селі Горенка Києво-Святошинського району Київська область. З нерухомості має лише дві земельні ділянки в селі Петропавлівська Борщагівка Києво-Святошинського району. За 2018 рік вона отримала 122 тис. 450 грн зарплати в Державній екологічній інспекції у м. Києві та 65 тис. 313 грн зарплати в Держекоінспекції України.

Нагадаємо, конкурс на посаду начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю був оголошений відповідно до розпорядження голови Житомирської облдержадміністрації від 17 жовтня 2019 року. Конкурсна комісія прийняла документи від 11 претендентів, хоча документи подавала більша кількість людей, однак деяким було відмовлено. 9 із 11 кандидатів, які подали документи, проходили етапи конкурсу на зайняття вакантної посади й четверо претендентів після тестування та розв’язання ситуаційних пройшли до наступного етапу – співбесіди із конкурсною комісією, а потім з головою ОДА.

Як повідомляв Житомир.info, з 6 вересня 2019 року заступницею голови ОДА працює Наталія Остапченко, яка до цього була начальницею управління фінансів Бородянської райдержадміністрації Київської області. 17 жовтня колишній начальник Київського вокзалу Олег Шарварко став керівником апарату Житомирської ОДА. На початку листопада першим заступником голови облдержадміністрації став киянин Володимир Федоренко. 4 листопада голова Ода Віталій Бунечко визначив переможцем конкурсу на посаду директора департаменту регіонального розвитку киянку Інну Хоменко, яка працювала в департаменті регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Київської облдержадміністрації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА пресслужба вакансія Перникоза 
Матеріали по темі