Влада

​Начальницю управління Житомирської ОДА нагородили орденом княгині Ольги, ще троє жителів області отримали звання «Заслужений»

9 November 2019, 11:00

Начальницю управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОДА Світлану Гресь нагородили орденом княгині Ольги ІІІ ступеня, ще двоє майстрів народної творчості та працівник культури отримали звання «Заслужений».

Про це йдеться в указі президента України Володимира Зеленського від 8 листопада 2019 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Всеукраїнського дня працівника культури та майстрів народного мистецтва».

«За значний особистий внесок у розвиток національної культури і мистецтва, вагомі творчі здобутки та високу професійну майстерність постановляю нагородити орденом княгині Ольги III ступеня ГРЕСЬ Світлану Миколаївну - письменницю, голову Житомирської обласної організації Національної спілки письменників України», – йдеться в указі президента.

Також Володимир Зеленський своїм указом постановив:

присвоїти почесні звання «Заслужений майстер народної творчості України»:

ПАЩЕНКО Тетяні Болеславівні - майстрині-вишивальниці з Житомирської області;

СЕНЬКІНУ Віталію Андрійовичу - майстрові народної творчості з живопису з Житомирської області,

та присвоїти почесне звання «Заслужений працівник культури України»

МАШКОВСЬКОМУ Михайлу Васильовичу - керівникові музичної частини комунального закладу «Районний будинок культури» Житомирської районної ради.

Нагадаємо, 26 вересня голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко підписав розпорядження про нову структуру облдержадміністрації, за якою створено новий департамент культури, молоді та спорту, шляхом об’єднання двох управлінь: управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту, яке нині очолює Світлана Гресь, та управління культури та туризму, в якому виконує обов’язки начальника Тетяна Парфентієва.

Як повідомляв Житомир.info, письменниця Світлана Гресь очолила департамент сім’ї молоді та спорту Житомирської ОДА у червні 2014 року. У 2015 році департамент перейменували в управління, а з квітні 2018 року змінили назву на управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Гресь культура звання нагорода  
Матеріали по темі