Влада

На посаду заступника з питань транспорту вже є кандидатура, - мер Житомира

11 November 2019, 17:34

На посаду заступника мера з питань транспорту, яку зараз займає Дмитро Ткачук (на фото), вже є кандидатура.

Про це мер Сергій Сухомлин сказав 11 листопада в програмі «Тема дня» на Житомир.info.

«На посаду вже є кандидатура, але він поки що думає, бо хоче чіткий план, людина досить відповідальна. На наступному тижні, якщо все буде нормально, ми готові показати, оголосити», - сказав Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, питання звільнення Дмитра Ткачука з посади заступника мера мали розглядати на черговій сесії Житомирської міської ради 31 жовтня 2019 року, але мер запропонував зняти питання із розгляду, оскільки його заступник не написав заяви на звільнення, й депутати підтримали цю пропозицію. Одразу після голосування до трибуни вийшов сам Дмитро Ткачук: пояснив, чому не писав заяву на звільнення і заявив, що готовий це зробити, і після виступу заяву таки написав. Наприкінці сесії Сергій Сухомлин поставив на голосування пропозицію про повернення до питання звільнення заступника, але її підтримали лише 6 депутатів з 30 присутніх.

Програму «Тема дня» з мером Житомира дивіться тут

Як повідомляв Житомир.info, пропозицію щодо подання заяв на звільнення Сухомлин озвучив на початку сесії Житомирської міської ради 17 вересня 2019 року через неспроможність вирішити з перевізниками питання щодо пільгового проїзду інвалідів ІІ групи. За кілька годин начальник управління транспорту і зв’язку Костянтин Підпокровний, який виграв конкурс і був призначений на посаду начальника управління з 16 квітня 2019 року, повідомив, що вже віддав меру свою заяву, а заступник мера Дмитро Ткачук сказав, що заяву не писав. Станом на 19 вересня мер Житомира так і не отримав заяву на звільнення від Дмитра Ткачука.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Сухомлин Ткачук звільнення  
Матеріали по темі