Влада

В житомирському КП «Об’єднана дирекція кінотеатрів міста» скоро буде новий керівник – місцевий активіст

12 November 2019, 16:29

Житомирянин Олександр Шевчук 11 листопада 2019 року подав декларацію кандидата на посаду директора комунального підприємства «Об’єднана дирекція кінотеатрів міста» Житомирської міської ради.

В декларації за 2018 рік вказано, що кандидат на посаду директора зареєстрований та проживає в Житомирі у квартирі площею 49,9 кв.м., яка належить Тимченко Людмилі Олександрівні. Єдина власність, яку задекларував Олександр Шевчук – це готівка: 3 тисячі доларів та 20 тисяч гривень.

Зазначимо, що зараз комунальним підприємством керує Інна Сергійчук, з якою укладений контракт до 23 липня 2021 року, і станом на 12 листопада не оприлюднене розпорядження міського голови щодо її звільнення.

В коментарі заступниця мера Марія Місюрова пояснила, що Інна Сергійчук буде звільнена, а Олександр Шевченко – призначений.

«Сергійчук Інна Володимирівна з 18 листопада звільняється з посади директора за згодою сторін. З 18 листопада керівником комунального підприємства буде Шевчук Олександр Анатолійович. Сергійчук з 19 листопада буде працювати заступником директора цього комунального підприємства», - пояснила Марія Місюрова.

Нагадаємо, в 2015 році Олександр Шевчук балотувався до Житомирської міської ради від партії «Громадський рух «Народний контроль». На той час Шевчук був студентом Житомирського держаного технологічного університету і членом партії, від якої балотувався.

На позачергових парламентських виборах 2019 року Олександр Шевчук був зареєстрований уповноваженою особою партії «Слуга народу» в Житомирській області.

Олександр Шевчук тривалий час вів власний блог Житомир.info, де позиціював себе як студентського активіста.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: КП Шевчук Сергієнко кінотеатр Місюрова  
Матеріали по темі