Влада

Директор департаменту Житомирської ОДА претендує на посаду заступника голови

18 November 2019, 09:35

Директор департаменту агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської облдержадміністрації Віктор Градівський претендує на посаду заступника голови ОДА.

Декларацію кандидата на цю посаду Градівський оприлюднив 17 листопада.

Зазначається, що з 2016 року йому належить квартира в Житомирі загальною площею 50,8 кв.м та дві земельні ділянки в селі Забріддя Черняхівського району – 2165 кв.м та 21987 кв.м.

В департаменті ОДА Віктор Градівський у 2018 році отримав 421 тис. 297 грн зарплати, також за рік йому виплатили 43 тис. 571 грн пенсії. За надане в оренду майно (земельні ділянки) минулого року ТОВ «Агростем», яке зареєстроване в Черняхівському районі, заплатило декларанту 4 тис. 498 грн.

Готівкою кандидат на посаду заступника голови ОДА декларує 150 тисяч гривень.

Нагадаємо, Віктор Градівський був в.о. директора департаменту агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської ОДА і в липні 2019 року став переможцем конкурсу на цю посаду.

Як повідомляв Житомир.info, на пресконференції 28 серпня 2019 року новий голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко пообіцяв кадрове «перезавантаження». З 6 вересня 2019 року заступницею голови ОДА працює Наталія Остапченко, яка до цього була начальницею управління фінансів Бородянської райдержадміністрації Київської області. 17 жовтня колишній начальник Київського вокзалу Олег Шарварко став керівником апарату Житомирської ОДА. На початку листопада першим заступником голови облдержадміністрації став киянин Володимир Федоренко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА заступник голови Градівський декларація  
Матеріали по темі