Влада

Новий керівник апарату Житомирської ОДА судиться з «Укрзалізницею» щодо поновлення на роботі

18 November 2019, 12:17

Керівник апарату Житомирської облдержадміністрації Олег Шарварко судиться з АТ «Укрзалізниця» щодо скасування наказу про його звільнення, поновлення на посаді та виплати зарплати за час вимушеного прогулу.

Нагадаємо, Олег Шарварко проживає у Києві, працював на посаді начальника вокзалу «Київ-Пассажирський», був єдиним кандидатом на посаду керівника апарату Житомирської облдержадміністрації і розпорядженням голови ОДА з 17 жовтня 2019 року призначений на цю посаду.

З посади начальника вокзалу Олег Шарварко був звільнений в січні 2019 року. До акціонерного товариства «Українська залізниця» він позивається щодо скасування наказу про звільнення № 27/ос від 15.01.2019 року, поновлення на роботі, стягнення заробітної плати за час вимушеного прогулу.

З цим позовом до Печерського районного суду м. Києва Шарварко звернувся 19 лютого, але ухвалою від 25 лютого суд залишив позов без руху, бо позивач не сплатив 2305,20 грн судового збору. Після усунення недоліків ухвалою від 5 квітня 2019 року суд відкрив провадження у справі й призначив перше судове засідання на 27 червня 2019 року.

Чергове засідання у цій справі призначене на 11 грудня 2019 року.

Як повідомляв Житомир.info, з 7 серпня 2019 року за угодою сторін з посади керівника апарату Житомирської облдержадміністрації був звільнений Олексій Шатило, який, за інформацією відділу кадрів, 6 серпня сам написав заяву на звільнення. У вересні 2019 року Житомирський окружний адміністративний суд відкрив провадження за позовом Шатила до ОДА, в якому він вимагає визнання протиправним та скасування розпорядження про звільнення, поновлення на посаді й стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Шарварко суд Укрзалізниця ОДА  
Матеріали по темі