Влада

​Голова Житомирської ОДА обрав нового переможця конкурсу на посаду начальника управління інформаційної діяльності

27 November 2019, 16:33

Голова ОДА Віталій Бунечко обрав переможця конкурсу на посаду начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю – Ірину Дембіцьку.

Про це 27 листопада повідомила пресслужба Житомирської облдержадміністрації.

Відповідне розпорядження «Про повторне визначення переможця конкурсу» підписав Віталій Бунечко.

«Коли обирали начальника інформдіяльності – були чудові фіналісти, з якими я проводив співбесіди. І так як Галина Перникоза перейшла на іншу посаду – начальника управління екології та природних ресурсів, я обрав іншого переможця – людину, яка зайняла 2 місце у рейтинговому списку за кількістю набраних балів. Ірина Дембіцька відповідає усім кваліфікаційним вимогам, тому маю надію, що наша співпраця буде плідною та ефективною», – сказав Віталій Бунечко.

Як зазначили в пресслужбі ОДА, інформація про переможця конкурсу оприлюднена на Єдиному порталі вакансій державної служби НАДС.

Нагадаємо, 8 листопада 2019 року голова ОДА Віталій Бунечко визначив Перникозу Галину Андріївну переможцем конкурсу на зайняття посади начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Житомирської обласної державної адміністрації. Всього було 11 кандидатів на цю посаду, до останнього етапу конкурсу дійшли четверо: Ірина Дембіцька, Вікторія Мельниченко, Галина Перникоза та Вероніка Трифонова.

Проте з 21 листопада 2019 року Галина Перникоза, яка виграла конкурс на посаду начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Житомирської облдержадміністрації, очолила інше управління, а саме управління екології та природних ресурсів.

Як повідомляв Житомир.info, у 2019 році Ірина Леонідівна Дембіцька завідувала сектором комунікації ГУ Державної фіскальної служби у Житомирській області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: призначення посада конкурс Дембіцька  
Матеріали по темі