Влада

Олег Василів позбувся приставки «в.о.» і став прокурором Житомирської області

28 November 2019, 10:46

Олег Василів призначений на посаду прокурора Житомирської області.

Про це 28 листопада повідомив голова облдержадміністрації Віталій Бунечко та виклав фото з представлення нового прокурора.

«Хочу привітати Олега Василіва з призначенням на посаду прокурора Житомирської області! Суспільству необхідно надати позитивний кінцевий результат нашої роботи. Лише український народ може дати оцінку роботі правоохоронних органів та органів виконавчої влади. Сьогодні важливі не лише цифри та кількість пійманих злочинців, а число покараних за ці злочини, які вони вчинили. Як запевняє Президент, індульгенцій для порушників закону не було і не буде. Підтримую його думку про те, що ті, хто не впорається зі своїм завданням, повинен залишити свою посаду для інших, гідних цього призначення», - написав Бунечко у Facebook.

Нагадаємо, Олег Василів був призначений на посаду першого заступника прокурора Житомирської області 15 грудня 2017 року, а до цього він працював в прокуратурах Рівненської, Київської, Кіровоградської областей та м.Києва. Після звільнення на початку вересня 2019 року прокурора області Любомира Війтовича, Олег Василів виконував обов’язки керівника обласної прокуратури.

Станом на ранок 28 листопада на сайті прокуратури Житомирської області зазначається, що старший радник юстиції Олег Василів (1984 р.н.) працює в органах прокуратури з жовтня 2006 р., на посаді прокурора Житомирської області працює з листопада 2019 р.


Як повідомляв Житомир.info, в лютому 2019 року прокуратура попереджала про шахраїв, які створили в соцмережі акаунт першого заступника прокурора області Олега Василіва і надсилають смс-повідомлення з вимогами перерахунку значних сум.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прокуратура Василів прокурор призначення  
Матеріали по темі