Влада

Президент нагородив орденом волонтера з Житомирської області, який балотувався до Верховної ради від партії Порошенка

6 December 2019, 12:11

Президент Володимир Зеленський 5 грудня 2019 року підписав указ про відзначення державними нагородами України з нагоди Міжнародного дня волонтера.

«За громадянську мужність, вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху, зміцнення обороноздатності та безпеки Української держави, активну благодійну і гуманістичну діяльність», - йдеться в документі.

Серед 25 нагороджених є один представник Житомирської області: орденом «За мужність» III ступеня нагороджений Адам'як Сергій Іванович – волонтер.

Нагадаємо, на позачергових парламентських виборах 2019 року Сергій Адам’як був кандидатом у народні депутати від партії Петра Порошенка «Європейської Солідарності» по одномандатному округу №67, в який входить частина Житомира, Чуднівський, Любарський та Романівський райони. Адам’як є членом партії «Європейська Солідарність», проживає у Бердичеві й з 18 лютого 2019 року працює заступником голови Бердичівської райдержадміністрації. Він входить до керівних органів двох громадських об’єднань: громадська організація «Самооборона міста Бердичева та Бердичівського району» і громадська спілка «Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО» відокремлений підрозділ у Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, 8 березня 2017 року в зоні АТО були поранені житомирська волонтерка Юлія Толмачова та помічник народного депутата Борислава Розенблата Сергій Адам’як, який отримав важке вогнепальне поранення лівої руки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: президент орден волонтер Адам’як 
Матеріали по темі