Влада

Житомирське управління Держмолодьжитла за три дні прийняло більше 200 заяв на пільговий кредит, які подали АТОвці та переселенці

6 December 2019, 16:36

У період з 3 по 5 грудня до Житомирського регіонального управління Держмолодьжитла надійшло 203 заяви на отримання пільгового кредиту для купівлі житла від учасників антитерористичної операції (та/або операції Об’єднаних сил) і внутрішньо переміщених осіб.

Про це 6 грудня у коментарі Житомир.info повідомив директор Житомирського регіонального управління Держмолодьжитла Павло Шестопалов.

«161 заява про намір отримати кредит надійшла від учасників АТО (ООС) та 42 – від переселенців», – повідав Павло Шестопалов.

Нагадаємо, 3 грудня 2019 року Житомирське регіональному управлінні Держмолодьжитла оголосило про прийом заяв від АТОвців і переселенців на пільговий кредит. Подати заяви потрібно було встигнути до кінця робочого дня 5 грудня.

Як повідомляв Житомир.info, 27 листопада 2019 року уряд прийняв рішення про спрямування 200 млн грн, щоб АТОвці та вимушені переселенці могли придбати житло на пільгових умовах.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Держмолодьжитло кредит доступне житло  
Матеріали по темі