Влада

На посаду директора житомирського краєзнавчого музею претендує колишній керівник та начальниця управління культури

11 December 2019, 12:28

В Житомирській обласній раді 11 грудня обиратимуть директора обласного краєзнавчого музею.

Про це 9 грудня повідомила пресслужба облради.

«Конкурсна комісія на заміщення посади директора комунального закладу «Житомирський обласний краєзнавчий музей» Житомирської обласної ради розпочне свою роботу о 15 год. 00 хв. Члени комісій розглянуть подані документи та проведуть співбесіди з претендентами на посади керівників закладів культури», - йдеться у повідомленні.

Обласна рада також оприлюднила документи чотирьох претендентів на посаду керівника музею: Весельський Микола Францович, науковий співробітник краєзнавчого музею, який з вересня 2018 року виконує обов’язки директора; Михалець Ірина Борисівна, офіційно безробітний мистецтвознавець; Насонов Роман Анатолійович, який три роки був директором цього музею – з вересня 2015 року до вересня 2018 року; Парфентієва Тетяна Миколаївна, яка з жовтня 2017 року керувала управлінням культури і туризму Житомирської ОДА, але розпорядженням від 26 вересня 2019 року це управління ліквідоване.

Нагадаємо, обласна рада 29 жовтня 2019 року оголосила конкурс на заміщення вакантної посади керівника комунального закладу «Житомирський обласний краєзнавчий музей».

Як повідомляв Житомир.info, Житомирська облрада 6 липня 2018 року вже оголошувала конкурс на заміщення посади директора КЗ «Житомирський обласний краєзнавчий музей», однак не знайшли достойних кандидатур.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада музей конкурс Насонов Парфентієва  
Матеріали по темі