Влада

Голова Житомирської ОДА підписав розпорядження про призначення свого третього заступника

18 December 2019, 09:23

Голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко призначив третього заступника – Віктора Градівського.

Відповідне розпорядження підписане 16 грудня, – повідомила 17 грудня пресслужба ОДА.

«Призначити за переведенням Градівського Віктора Михайловича, за його згодою, на посаду заступника голови обласної державної адміністрації з посадовим окладом згідно з штатним розписом з 17 грудня 2019 року», – йдеться у документі.

Довідково. Віктор Градівський народився 26 січня 1983 року у м. Житомир. Здобув повну вищу освіту у 2006 році у Державному агроекологічному університеті. У 2019 році закінчив Національну академію державного управління при Президентові України.

Нагадаємо, 11 грудня 2019 року Кабінет міністрів погодив кандидатуру Віктора Кондратюка на посаду голови Брусилівської райдержадміністрацій, також було погоджено призначення Віктора Градівського заступником голови Житомирської ОДА.

Як повідомляв Житомир.info, з 6 вересня 2019 року на посаду заступника голови Житомирської облдержадміністрації була призначена Остапченко Наталія Віталіївна. А 4 листопада на апаратній нараді голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко представив свого нового першого заступника – Володимира Федоренка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: призначення Градівський  
Матеріали по темі