Влада

​Депутати проголосували за нового заступника мера Житомира після обговорення розмітки на Соборному

18 December 2019, 12:36

Депутати проголосували за призначення Олександра Шевчука заступником мера Житомира з 24 грудня 2019 року.

Таке рішення ухвалили на сесії міської ради 18 грудня. «За» відповідний проект рішення голосували 27 депутатів з 32 присутніх (всього в міській раді 42 депутати).

Перед голосуванням за призначення, депутат Любов Цимбалюк допитувалася: коли зміниться розмітка на майдані Соборному.

«Щодо розмітки – там немає ніяких особливих проблем, хоча я особисто скептично до неї ставився. І зниження швидкості на майдані Соборному – це те, що треба робити. Але мені не подобається вигляд майдану з цими знаками. І ще там з’явилися зони, де діти на скейтах катаються, і вже був випадок, коли дитина виїхала на проїжджу частину. І ми не бачили снігу на майдані, як це буде», – відповів мер Сергій Сухомлин.

Депутат Сергій Пидюра зауважив, що смуги на майдані завузькі, коло – мале й не зручне, автомобілі підрізають один одного. Депутат Василь Кучик наголосив, що нова розмітка спотворила майдан.

«Поверніться до старої схеми, щоб була нормальна розв’язка, бо це якесь іграшкове коле. Треба розробити нову схему – розробляйте, але поверніть поки стару схему», – закликав Василь Кучик.

Врешті, депутати припинили обговорення руху на майдані й повернулися до кадрового питання.

Нагадаємо, 23 депутати на сесії 18 грудня проголосували за звільнення Дмитра Ткачука з посади заступника мера Житомира.

Як повідомляв Житомир.info, 6 грудня 2019 року на сайті міської ради оприлюднили проект рішення сесії про призначення заступником мера Олександра Шевчука заступником мера Житомира.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: заступник мер Шевчук Житомир  
Матеріали по темі