Влада

Міністерка соцполітики пообіцяла посприяти прискоренню закупівлі меблів для Житомирського ЦНАПу

26 December 2019, 13:39

26 грудня до Житомира завітала Міністерка соціальної політики України Юлія Соколовська. Разом з міським головою вона відвідала реконструйоване приміщення адмінбудівлі Корольовської районної ради, де наразі облаштували «Прозорий офіс».

«Хотіла на власні очі побачити, як у нас еволюціонують соціальні сервіси. Я думаю, у такому приміщенні і в таких умовах буде зручно, як працівникам, так і людям, які отримують цей сервіс», – говорить Міністерка соціальної політики України.

Реконструкцію приміщення завершили у листопаді цього року. Проте ЦНАП офіційно не відкрили, адже досі очікують на меблі та комп'ютерну техніку. Міністерка соцполітики пообіцяла особисто зайнятися вирішенням цього питання.

«Вже побачивши на власні очі, я повернусь до Києва і підніму матеріали, що стосується закупівлі сюди меблів. Я так розумію, що будівництво на фінальній стадії і можна, треба рухатися швидше з закупівлею», – пообіцяла Юлія Соколовська.


Міський голова вкотре зазначив, що в «Прозорому офісі» житомиряни можуть отримати понад 200 видів соціальних та адміністративних послуг.

«Хочу подякувати депутатам обласної ради, які передали це приміщення, адже воно було на балансі обласної ради. У нас вже був готовий проєкт разом з Міністерством соціальної політики, ми відпрацювали цей проєкт відкритого, прозорого, соціального офісу для того, аби люди могли в одному місці отримати всі види послуг, починаючи від перерахунку пенсій, субсидій та інші послуги, які вони можуть отримати», – сказав Сергій Сухомлин.

Реконструкція будівлі здійснюється на умовах співфінансування з державного та міського бюджетів. Загальна вартість усіх робіт складає близько 40 млн гривень.

Нагадаємо, в листопаді 2018 року в Житомирі почали будувати «Прозорий офіс» на Польовій в адмінбудівлі Корольовської райради міста. Тендер на 35 млн грн на реконструкцію будівлі виграло ТОВ «Зодчество ЛТД».

Як повідомляв Житомир.info, 22 лютого управління капітального будівництва Житомирської міськради замовило за 497,8 тис. грн проєктно-кошторисний документацію для реконструкції приміщення Богунської райради під «Прозорий офіс».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЦНАП міністерка меблі  
Матеріали по темі