Влада

Після Різдва новий керівник «Житомиртранспорту» офіційно приступить до обов’язків

6 January 2020, 13:22

З 8 січня 2020 року Андрій Гнеличко офіційно почне виконувати обов’язки директора комунального підприємства «Житомиртранспорт».

Відповідне розпорядження, підписане в.о. міського голови Сергієм Кондратюком 3 січня, опубліковане на сайті міськради.

«… виконання обов’язків директора комунального підприємства «Житомиртранспорт» Житомирської міської ради покласти з 08 січня 2020 року на заступника директора цього підприємства Гнеличка Андрія Сергійовича», – йдеться у розпорядженні.

Скріншот розпорядження

Нагадаємо, 28 грудня 2019 року вже колишній керівник комунального підприємства «Житомиртранспорт» Іван Фурлет повідомив, що до роботи в цьому комунальному підприємстві приступив новий керівник – Андрій Гнеличко.

2 січня 2020 року Гнеличко подав декларацію кандидата на посаду заступника директора КП «Житомиртранспорт».

Як повідомляв Житомир.info, 18 грудня 2019 року на позачерговій сесії Житомирської міської ради депутати своїм рішенням звільнили заступника міського голови з питань транспорту Дмитра Ткачука та призначили нового – Олександра Шевчука. Тоді ж депутат від Блоку Петра Порошенка Владислав Пучич заявив про вихід з фракції БПП, його прикладу послідував Іван Фурлет, який до своєї промови додав заяву на звільнення з посади керівника КП «Житомиртранспорт».

3 січня 2020 року депутата Житомирської міської ради Івана Фурлета звільнили з посади директора комунального підприємства «Житомиртранспорт» за згодою сторін.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: "Житомиртранспорт" Гнеличко  
Матеріали по темі