Влада

У Житомирі перевірили, чи не відновили роботу закриті нелегальні АЗС

6 January 2020, 14:07

5 січня у Житомирі здійснили перевірку автозаправних станцій, які наприкінці 2019 року були закриті. Перевірку АЗС проводили за участю заступника голови ОДА Віктора Градівського та представників правоохоронних органів, органів державної влади та державних органів контролю.

Про це 5 січня повідомила пресслужба Житомирської облдержадміністрації.

«Так, у результаті перевірок виявили, що раніше закриті нелегальні автозаправні станції станом на 5 січня 2020 року свою діяльність не відновили», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що боротьба з нелегальними автозаправними станціями в області продовжується.

«Усі заявки про незаконні АЗС, які жителі Житомирщини залишали на «гарячій лінії», вже відпрацьовані. Більшість з цих об’єктів мають ліценції на реалізацію паливно-мастильних матеріалів, на деякі склали адміністративні протоколи, деякі не працюють або взагалі відсутні за вказаними адресами», – пише пресслужба ОДА.

В облдержадміністрації також зауважують, що кожен може повідомити про факти діяльності незаконних автозаправних станцій на території Житомирської області на «гарячу лінію» за телефоном (0412) 47-46-33.

Нагадаємо, 3 січня працівники податкової міліції Житомирщини припинили діяльність однієї з нелегальних автозаправних станцій, що знаходиться на околиці обласного центру.

Як повідомляв Житомир.info, упродовж тижня, з 27 грудня 2019 по 2 січня 2020, у Житомирській області закрили 10 нелегальних АЗС та вилучили 32 тонни пального.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: АЗС нелегальна заправка перевірка  
Матеріали по темі