Влада

З нелегальними заправками в Житомирській області тепер будуть боротися й представники двох великих мереж АЗС

9 January 2020, 14:59

Голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко включив до складу Центру з ліквідації нелегальної торгівлі нафтопродуктами в області представників компаній ОККО та WOG.

Відповідне розпорядження Бунечко підписав 8 січня 2020 року.

«Внести такі зміни до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 15.11.2019 №455 «Про утворення Центру з ліквідації нелегальної торгівлі нафтопродуктами в Житомирській області» (зі змінами): ввести до складу Центру: Грубого Володимира Петровича – заступника директора департаменту роздрібних продаж нафтопродуктів групи компаній «WOG», член Нафтогазової Асоціації України; Ярушинську Ганну Олександрівну – менеджера-управителя мережею АЗК (супервайзера) ТзОВ «ОККО – Рітейл», член Нафтогазової Асоціації України», - йдеться у документі.

Голова ОДА також доручив райдержадміністраціям утворити робочі групи для проведення заходів з метою боротьби із нелегальним обігом і роздрібною торгівлею пальним, визначивши головами таких груп посадових осіб на рівні голови райдержадміністрації.

Нагадаємо, 15 листопада 2019 своїм розпорядженням голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко створив Центр з ліквідації нелегальної торгівлі нафтопродуктами в Житомирській області, до складу якого входили 9 людей: представники ОДА, Нацполіції, ДСНС, СБУ, прокуратури, Держспоживслужби, Держекоінспекції, фіскальної служби, Держпраці та інші. 27 грудня Бунечко вніс зміни до розпорядження, збільшивши склад Центру до 20 осіб.

Як повідомляв Житомир.info, упродовж тижня, з 27 грудня 2019 по 2 січня 2020, у Житомирській області закрили 10 нелегальних АЗС та вилучили 32 тонни пального. 8 січня ОДА повідомляла, що в області вже закрили 13 АЗС, котрі працювали незаконно.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА розпорядження АЗС заправка  
Матеріали по темі