Влада

У Житомирській міськраді оголосили конкурс на посаду керівника пресслужби

18 January 2020, 11:12

Виконком Житомирської міської ради оголосив конкурс на посаду начальника управління по зв’язках з громадськістю міської ради (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника).

Відповідна інформація розміщена на сайті міської ради та надрукована 16 січня в газеті «Ехо».

«Вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста. Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років, вільне володіння державною мовою», - такі вимоги до кандидата на посаду.

Документи від претендентів приймаються по 14 лютого 2020 року.

Нагадаємо, 22 серпня 2017 року мер Сергій Сухомлин підписав розпорядження про призначення Ольги Приходченко на посаду начальника управління по зв’язках з громадськістю «на час знаходження у відпустці для догляду за дитиною Рибак А.В.».

Як повідомляв Житомир.info, на початку грудня 2019 Житомирська міська рада оголосила конкурс на дві вакантні посади – начальника управління культури та головного архітектора: на посаду начальника управління культури надійшла одна заявка на участь у конкурсі, на головного архітектора – жодної.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада вакансія пресслужба Приходченко  
Матеріали по темі