Влада

Робоча група завершила підготовку плану доброчесності Житомирської міської ОТГ

20 January 2020, 09:50

16 січня у прес-центрі Житомирської міської ради відбулося фінальне засідання робочої групи з підготовки Плану доброчесності Житомирської міської об’єднаної територіальної громади на 2020-2021 роки.

Про це 20 січня повідомляє пресслужба міської ради.

«Службовці міськради обговорили конкретні заходи щодо мінімізації корупційних ризиків у публічних закупівлях, управлінні нерухомим комунальним майном, земельній політиці та архітектурно-будівельному контролі. Окрім того, члени робочої групи визначили відповідальних осіб за виконання заходів, строк їх виконання, ресурси, які необхідні для впровадження заходів та очікувані результати. Найближчим часом План доброчесності буде обговорено депутатським корпусом Житомирської міської ради та представлено громадськості», - йдеться у повідомленні.

Міська рада нагадує, що План доброчесності Житомирської міської об’єднаної територіальної громади був розроблений на основі Звіту за результатами оцінки корупційних ризиків в діяльності Житомирської міської ради, який проводився експертами Програма розвитку ООН в Україні у рамках реалізації Меморандуму про взаєморозуміння між Житомирською міською радою і Антикорупційною ініціативою Європейського Союзу в Україні.

Як повідомляв Житомир.info, 25 жовтня 2019 року мер Сергій Сухомлин підписав розпорядження про створення робочої групи для розробки Плану доброчесності міста: до 27 грудня 2019 року робоча група мала підготувати проєкт рішення зазначеного плану.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада доброчесність корупція  
Матеріали по темі