Влада

​Мер Житомира призначив директором КП «Зеленбуд» головного інженера, який майже рік виконував обов’язки керівника

27 January 2020, 13:23

Мер Житомира призначив директором комунального підприємства «Зеленбуд» головного інженера цього підприємства Олександра Волокіту, який майже рік виконував обов’язки керівника.

Відповідне розпорядження міського голови від 24 січня 2020 року опублікували на сайті Житомирської міської ради 27 січня.

«Розглянувши подання заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кондратюка С.М. від 20.01.2020 №66/55, заяву Волокіти О.В.,... призначити з 28 січня 2020 року Волокіту Олександра Володимировича на посаду директора комунального підприємства «Зеленбуд» Житомирської міської ради та укласти з ним контракт», - йдеться у розпорядженні міського голови.



17 січня Олександр Волокіта подав декларацію кандидата на посаду директора КП «Зеленбуд». Так, у 2019 році він працював головним інженером, а згодом виконував обов’язки директора КП «Зеленбуд» і отримав за основним місцем роботи 224,2 тис. грн. Серед інших доходів декларант також вказує отримані відсотки за двома депозитами у «Ощадбанку» та подарунок у грошовій формі. У власності Олександра Волокіти дві квартири в Житомирі та BMW, 1994 року випуску.

Як повідомляв Житомир.info, 11 березня 2019 мер Житомира звільнив Олександра Шевчука з посади директора КП «Зеленбуд» і поклав виконання обов’язків керівника на головного інженера підприємства Олександра Волокіту. З наступного дня Олександр Шевчук перейшов на посаду начальника КП «Управління автомобільних шляхів», яке планували ліквідувати шляхом приєднання до КП «Зеленбуд». 18 грудня 2019 року Олександр Шевчук був обраний на посаду заступника Житомирського міського голови.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Зеленбуд Волокіта призначення  
Матеріали по темі